• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη στο Τέξας: «Πονάω για τα παιδιά που έπεσαν θύματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη στο Τέξας: «Πονάω για τα παιδιά που έπεσαν θύματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha,

ο πατέρας του 17χρονου Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο Σάντα Φε του Τέξας, μίλησε με σπαρακτικά λόγια την τραγωδία που ούτε ο ίδιος μπορεί να συνειδητοποιήσει:

«Πήγα και τον είδα. Το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για την οικογένειά του, να αγκαλιάσω τις αδελφές του. Και ζήτησε συγγνώμη που μας ανακάτεψε τόσο πολύ και δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του μπροστά μου.

Δεν ήταν το παιδί αυτό που λένε στην τηλεόραση. Στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία του, από την οποίοα έδωσε και λίγο δύναμη στη μάνα του. Και μας είπε ότι μας αγαπάει και θα μας αγαπάει για πάντα.

Πονάω και για αυτά (τα θύματα). Για όλα πονάω. Και για τα παιδιά που έφυγαν πονάω. Δεν έφταιγαν τα παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανε».

Μιλώντας μάλιστα για τις τελευταίες στιγμές πριν την τραγωδία στο σχολείο του Τέξας, ο πατέρας του 17χρονου μακελάρη προσθέτει:

«Ήταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το παιδί ήταν κάθε μέρα μαζί μου, δεν αισθανόμουν καλά να πάω στη δουλειά, σαν να ήξερα ότι κάτι θα γίνει. και ζητάω συγγνώμη για αυτήν την κοπέλα, ποιος βγήκε από εκεί και είπε ότι πήγε ο Δημήτρης και δεν τον ήθελε κι αυτά, και πήγανε το είπαν στο σχολειο. Εφόσον το είπαν στο σχολείο ήταν υποχρεωμένοι να ειδοποιήσουν την οικογένεια ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι άδικο αυτό που γίνεται και για τα παιδιά που χάθηκαν».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu