• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συγκλονιστικό βίντεο από την κόλαση στο Μάτι: Οι φλόγες τυλίγουν το σπίτι από παντού με τον ιδιοκτήτη μέσα

Συγκλονιστικό βίντεο από την κόλαση στο Μάτι: Οι φλόγες τυλίγουν το σπίτι από παντού με τον ιδιοκτήτη μέσα

Υπάρχουν άνθρωποι που διακινδύνεψαν τις ζωές τους ακόμα και για τα κατοικίδιά τους γιατί και αυτά μέρος της οικογένειας είναι

 

Ένα από τα πιο σοκαριστικά και ανατριχιαστικά βίντεο που έχουμε δει ποτέ, περιγράφει με μοναδικό και μακάβριο τρόπο το πόσο ξαφνικά εμφανίστηκε η φωτιά από το πουθενά στις κατοικίες στο Μάτι και πόσο εύκολα με τη βοήθεια του ανέμου έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αρχικά τραβάει σε βίντεο μια μικρή εστία η οποία σε κλάσματα δευτερολέπτου γιγαντώνεται και περνά κυριολεκτικά από πάνω του και πάνω από το σπίτι του.

Το άγχος του όπως βλέπουμε μέσα στην φοβερή καταστροφή είναι να σώσει μια γάτα την οποία αποκαλεί «Ψιψίνα» η οποία τον ακούει και κατεβαίνει τα σκαλιά. Όπως γράφεται στην ανάρτηση αυτή το facebook: «Ο λόγος που δεν έφυγε ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω και η φωτιά ήταν και από πίσω το ίδιο» συγκινώντας του πάντες για την αυτοθυσία του.

Πάντως ο άνθρωπος αυτός παρά το αμφιλεγόμενο φινάλε του βίντεο που σηκώνει το τηλέφωνο αρκετή ώρα μετά την πτώση του, είναι καλά στην υγεία του.