Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας – Μπαράζ διαδηλώσεων στην πόλη

Τέσσερις συγκεντρώσεις αλλά και μία αντιμπεριαλιστική συναυλία είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Αρχικά από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην Εγνατία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες απολύσεις.

Σύμφωνα με το thessnews, στις 12:00 έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό 25ης Μαρτίου με Νεμέας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης κατά των πλειστηριασμών.

Στις 18:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου μέλη Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστική συγκέντρωση, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ακολουθήσει και πορεία.

Στις 18:00 επίσης, μπροστά από το κτήριο Libertatia, θα συγκεντρωθούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Τέλος, στις 20:30, στο Άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί από την ΕΛΜΕ αντιπολιτευτική αντιμπεριαλιστική συναυλία.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, στις 10:30 ο το πρωί.

Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά τη επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu