• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στέλεχος του Ρουβίκωνα, στήριξε τον αστυνομικό της πρεσβείας, του Ιράν (Φώτο & Βίντεο)

Στέλεχος του Ρουβίκωνα, στήριξε τον αστυνομικό της πρεσβείας, του Ιράν (Φώτο & Βίντεο)

Ο αστυνομικός φρουρός που προστάτευε την πρεσβεία του Ιράν και που άφησε τον Ρουβίκωνα να κάνει την...δουλειά του, βρήκε έναν σύμμαχο.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο el, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί ΕΔΕ για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο αστυνομικός.

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, μας προκάλεσε εντύπωση όμως, αφού στην ουσία υποστήριξε τον αστυνομικό (μέσω facebook).

Δείτε την ανάρτηση:

Στο βίντεο από την επίθεση, είδαμε τον αστυνομικό να απομακρύνεται από το κουβούκλιο. Λίγα δεύτερα μετά, είδαμε μέλος του Ρουβίκωνα, να σπάει το τζάμι (του κουβουκλίου).

Σημείωση

Ο Ρουβίκωνας, ζήτησε από τον φρουρό να φύγει, ώστε να μην πληγωθεί από τα σπασμένα τζάμια. Ο φρουρός υπάκουσε, αφού προφανώς φοβήθηκε για την σωματική του ακεραιότητα. Πολλοί έσπευσαν να κρίνουν με άσχημο τρόπο, τον αστυνομικό φρουρό, διότι όπως υποστηρίζουν, εγκατέλειψε το πόστο του, δεν ενεργοποίησε τον συναγερμό και δεν είπε κάτι στον ασύρματο.

Συμπέρασμα

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρουβίκωνας, δεν ήθελε αίμα. Άλλωστε αυτό φάνηκε, αφού οι άνθρωποι που πραγματοποίησαν την επίθεση, στην ουσία προστάτεψαν τον αστυνομικό φρουρό. Είναι αλήθεια ότι αρκετοί, οι οποίοι λένε ότι ο φρουρός δεν έκανε σωστά την δουλειά του, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει η ΕΛ.ΑΣ. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς.

Βέβαια δεν μπορούμε να προσπεράσουμε, έτσι απλά το εξής γεγονός:

Η χώρα μας είναι αφύλαχτη. Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να δράσουν όπως πρέπει από ότι φαίνεται. Ευτυχώς τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν ήθελαν να χυθεί αίμα. Τι θα γινόταν όμως, αν κάποια εγκληματικά στοιχεία πραγματοποιούσαν επίθεση;

Ο αστυνομικός φρουρός τι θα μπορούσε να κάνει σε αυτή την περίπτωση;