• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • ΣΟΚ – Αστυνομικός προς διαδηλωτές: Καλά σας Γ…ΕΙ ο Τσίπρας κ..οβούλγαροι – Τι καταγγέλλει, Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος

ΣΟΚ – Αστυνομικός προς διαδηλωτές: Καλά σας Γ…ΕΙ ο Τσίπρας κ..οβούλγαροι – Τι καταγγέλλει, Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος

Τα χθεσινά επεισόδια, άφησαν μια πολύ άσχημη γεύση στους Έλληνες, οι οποίοι για ακόμα μια φορά βίωσαν την βαρβαρότητα των σωμάτων ασφαλείας της κυβέρνησης.

Τα θύματα αυτής της βαρβαρότητας, είναι οι πολίτες. Αθώα παιδάκια, παππούδες, γιαγιάδες, γονείς, παπάδες αλλά και δημοσιογράφοι, όλοι ένιωσαν τι πάει να πει ΞΥΛΟ και ρίψη ΧΗΜΙΚΩΝ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι πολίτες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουμε ΧΟΥΝΤΑ και ότι η λεγόμενη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι το ΚΑΛΟ πολίτευμα που οι περισσότεροι νομίζουν.

Η περίπτωση του Θεσσαλονικιού δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης, υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση κατά την διάρκεια των χθεσινών τραγικών γεγονότων.

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε ο κ.Ασλανίδης, στο facebook:

Πριν από λίγη ώρα και ενώ κάλυπτα το ρεπορτάζ των επεισοδίων έξω από τη ΔΕΘ δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Εξηγώ τον λόγο της επίθεσης: Νωρίτερα ένας από τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης διμοιρίας απαντούσε στις ύβρεις διαδηλωτών λέγοντας: Καλά σας Γ…ΕΙ ο Τσίπρας κ.λοβούλγαροι.

Διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη διμοιρία ανήκει στη δύναμη των Αθηνών και δρούσε υπό τις εντολές του αξιωματικού των ΜΑΤ εξ Αθηνών, κ. Τσίρου.

Πλησίασα τον συγκεκριμένο αστυνομικό και του είπα ότι θα ήταν καλό να μην απαντά στις προκλήσεις των διαδηλωτών με ρατσιστικές ατάκες. Όπως φάνηκε δεν του άρεσε η παρατήρησή μου.

Μόλις με βρήκε μόνο μου, στο σκοτάδι, κάτω από το λευκό πύργο μου επιτέθηκε από κοινού με έναν ακόμη συνάδελφο του.

Με έπιασαν από το λαιμό και προσπαθούσαν να μου κόψουν την αναπνοή. Αντέδρασα ζητώντας τα στοιχεία των αστυνομικών που βιαιοπράγησαν εναντίον μου.

Δέχτηκα νέα επίθεση από την πλειοψηφία των μελών της διμοιρίας. Ζήτησα από τον κ. Τσίρο να πράξει τα νόμιμα. Με εκφράσεις πεζοδρομίου απείλησε τόσο εμένα όσο και τους πολίτες που έσπευσαν να καταγράψουν με τα κινητά τους την επίθεση σε βάρος μου. Δεν με τρομάζουν οι τραμπούκοι.

Με τρομάζει ο φασισμός της Κυβέρνησης και των οργάνων της. Η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει.

Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία ξέρει να διώχνει τις χούντες. Θα το κάνει σύντομα. Όσο για τα «παλικάρια» που μου επιτέθηκαν στο σκοτάδι έχω να πω ότι υπάρχουν αστυνομικοί που τιμούν το εθνόσημο και αστυνομικοί που ντροπιάζουν την Αστυνομία.

  • 137
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...