Σέρρες: Συνελήφθη Βούλγαρος για εμπρησμό δάσους απέναντι από τα οχυρά Ρούπελ

Ένας 55χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δάσος που βρίσκεται απέναντι από το οχυρό Ρούπελ στο Σιδηρόκαστρο στις Σέρρες.

 

Ευτυχώς, ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από τους στρατιώτες που φυλάνε το οχυρό Ρούπελ, οι οποίοι είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το δάσος λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης και ειδοποίησαν τις αρχές, που επενέβησαν άμεσα πριν προκληθεί ανυπολόγιστη ζημιά. Στο σημείο έφτασαν αμέσως τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες που ξεκίνησαν την κατάσβεση, αλλά ταυτόχρονα με την πρώτη εστία εντοπίστηκε και δεύτερη σε κοντινό σημείο.

Και αυτή κατασβέστηκε γρήγορα και συνελήφθη ο Βούλγαρος εμπρηστής, ο οποίος δεν είχε πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί τα στοιχεία του, ενώ μέσα στο τσαντάκι του είχε αναπτήρες. Ο 55χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήρθε στην Ελλάδα με τραίνο από τη Σόφια και ότι έβαλε την πρώτη φωτιά επειδή ήθελε να… ζεσταθεί καθώς φυσούσε δυνατός αέρας. Όσο για την δεύτερη φωτιά, είπε πως την έβαλε στη μνήμη της γυναίκας του η οποία… κάηκε σε πυρκαγιά!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu