Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο – Τι λέει ο άνδρας που τον επανέφερε

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 18χρονο φοιτητή που έπαθε ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5Χ5 στη Θεσσαλονίκη.

Ο 18χρονος έπαθε ανακοπή σε γήπεδο 5Χ5 στη Θεσσαλονίκη, τον επανέφεραν αλλά λίγο αργότερα κατέρρευσε ξανά. Οι γιατροί ευτυχώς κατάφεραν να τον επαναφέρουν και πάλι, με την κατάσταση της υγείας του, να παραμένει κρίσιμη. Στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς οι γονείς και στενά φιλικά του πρόσωπα, που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση.

Ήδη ο νεαρός έχει υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το αίτιο, πίσω από την αναπάντεχη περιπέτεια υγείας. Η αγωνία στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» έχει χτυπήσει κόκκινο. Με τον νεαρό να νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή στην εντατική.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου του 2023 κοντά στον 18χρονο από τη Βέροια, δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση του σε γήπεδο 5Χ5, ήταν ο φυσιοθεραπευτής των τμημάτων του ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος από το Κατσάνειο έσπευσε με απινιδωτή να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό αθλητή.

«Ήρθε ένας προπονητής από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ηρακλή, ένα τμήμα των οποίων εκείνη την ώρα έπαιζε φιλικό με την Εθνική Σερβίας στο γήπεδο των Χορτατζήδων και μου ότι ένα παιδί από τα κοντινά γήπεδα 5Χ5 έχει χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως πήραμε τον απινιδωτή που έχουμε εδώ στον ΓΣ και με ΚΑΡΠΑ προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρουμε και πράγματι το παιδί μετά από λίγο επανήλθε και το παραδώσαμε στον γιατρό ο οποίος έφτασε με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ. Εμείς όταν το παραδώσαμε, το παιδί ανέπνεε, αλλά λίγο μετά κατέρρευσε ξανά, ίσως από κάποια επιπλοκή που παρουσιάστηκε».

Ο 18χρονος φοιτητής από τη Βέροια, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

(Από grtimes – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί