Ο κ. Σοφός επεσήμανε ότι κατά σύμπτωση βρέθηκε το παιδί από μια κοπέλα που άκουσε το κλάμα του, μέσα από το σχολικό το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη Βούλα, μακριά από τον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα, όπου θα έπρεπε να βρίσκεται το παιδί.
Ο κ. Σοφός υπογράμμισε ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση έκθεσης ανηλίκου. Συμπλήρωσε δε πως όλα όσα έγιναν είναι και πέρα από τον κανονισμό του σχολείου, αφού για παράδειγμα το σχολικό αφού μετέφερε τα παιδία στο σχολείο θα έπρεπε να παραμείνει στο πάρκινγκ του σχολείου κι όχι να το πάρει ο οδηγός για να πάει στο σπίτι του.
Ο κ. Σοφός είπε μεταξύ άλλων, ότι το παιδάκι μετά το περιστατικό βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί καθώς είναι ολοφάνερα σοκαρισμένο,. «Βλέποντας το σου έρχεται να κλάψεις», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας.
(Ant1news – φωτο: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Πιερρακάκης: Στοχευμένα και προσωρινά μέτρα για πολίτες και επιχειρήσεις που πλήττει η σύγκρουση στη Μ. Ανατολή
- Επικίνδυνα «παιχνίδια» στην Μέση Ανατολή: Προς ποιούς εξέδωσε προειδοποίηση το Ιράν
- Οι βομβαρδισμοί από Ισραήλ και ΗΠΑ έχουν προκαλέσει ζημιές σε 120 μουσεία και ιστορικά κτίρια στο Ιράν, σύμφωνα με τις αρχές
- Εκσυγχρονίζεται ο μηχανισμός επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ
- Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- Κινεζικά πλοία δεν τόλμησαν να διέλθουν από το στενό του Χορμούζ παρά τις διαβεβαιώσεις του Ιράν
- Βομβαρδισμοί σε πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ
- Το Ιρακινό Κουρδιστάν καλεί τη Βαγδάτη να φροντίσει ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις φιλοϊρανικών “πολιτοφυλακών”
- Έναρξη συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ για την εντατικοποίηση επιστροφών παράνομων μεταναστών
- Στη Βουλή τη Δευτέρα η ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων και τα μέτρα στήριξης









