Η Φαίη Μαυραγάνη συνομίλησε με τον πατέρα του 22χρονου φοιτητή Γιώργου Παπάζογλου, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62 που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2 με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία της Hellenic Train, σκορπώντας τον θάνατο.
Ο κύριος Λυσίμαχος Παπάζογλου, ο οποίος διατελεί καθηγητής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, μίλησε στο «Στούντιο με Θέα» για την τραγική απώλεια του γιου του.
«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο, αν και δεν ξεπερνιέται 100%… αλλά η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο κύριος Παπάζογλου εμφανώς συντετριμμένος, με τη Φαίη Μαυραγάνη να του εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.
«Ξέραμε από το πρωί της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Είμαι γιατρός και καταλάβαινα, εντάξει; Προχθές το βράδυ έγινε η ταυτοποίηση. Ο Γιώργος γύριζε από την Αθήνα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας και η παρουσιάστρια τον αποδέσμευσε.
«Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί… υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί, που είναι οι συγγενείς τους. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε (τον κύριο Παπάζογλου). Δεν μπορείς τίποτα να πεις, τίποτα να ρωτήσεις. Σιωπή… δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα και νιώθω και άβολα με τον καλεσμένο μας», σημείωσε η Φαίη Μαυραγάνη στη συνέχεια.
(zappit – scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο μακελειό στη Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 50 ανθρώπους, απήγαγαν γυναίκες και παιδιά
- Επιστολές της Αγκάθα Κρίστι προς την οικονόμο της πωλήθηκαν σε δημοπρασία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του Άντριου από τη σειρά διαδοχής
- Νομός Θεσσαλονίκης: 24ωρη απεργία κήρυξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο για τις 28 Φεβρουαρίου
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή παγκοσμίου δασμού 10%
- Τραγωδία στην Αίγυπτο: Συγκρούστηκε mini bus που μετέφερε εργάτες με φορτηγό – Τουλάχιστον 18 νεκροί, vid
- Στη φυλακή ο δράστης και ο αρχιφύλακας για το έγκλημα στις Φυλακές Δομοκού
- Αύξηση 2% της επιβατικής κίνησης στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ τον Ιανουάριο του 2026
- Με «ισχυρότερες μεθόδους» προειδοποιεί ο Τραμπ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις
- Η μεγαλύτερη Λαγάνα και φέτος στο Περιστέρι, θα φτιαχτεί από 320 κιλά αλεύρι – Καθαρά Δευτέρα η διανομή









