• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σάλος προκλήθηκε με δημοτικό υπάλληλο που έταζε θέσεις στο Δημόσιο

Σάλος προκλήθηκε με δημοτικό υπάλληλο που έταζε θέσεις στο Δημόσιο

astynomia
Διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση του δημοτικού υπαλλήλου ο οποίος εξαπατούσε πολίτες,

τάζοντάς τους μία θέση στο Δημόσιο έναντι σημαντικού χρηματικού ανταλλάγματος, δίνει ο δήμος Αμαρουσίου, όπου και εργαζόταν ο εν λόγω άνδρας.


Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά από καταγγελία πολίτη ότι ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός του δημάρχου, του υποσχέθηκε διορισμό στο Δημόσιο έναντι 15.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς είχε λάβει περίπου 12.500 ευρώ και οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα για να φτάσουν στη σύλληψή του.

Ο δήμος, με σχετική ανακοίνωση, σημειώνει πως «αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων».

Διευκρινίζει πως ο συλληφθείς, μεταξύ άλλων καθηκόντων, «εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του δημάρχου Αμαρουσίου, όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα» και συμπληρώνει:

«Με την ευκαιρία επισημαίνεται πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με την νομιμότητα».