Ρόδος: Τεχνικό πρόβλημα του αεροδρομίου προκάλεσε τεράστια ταλαιπωρία στους επιβάτες

H τεχνική βλάβη που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον παροχό υπηρεσιών επικοινωνίας του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου προκάλεσε σύγχυση στους επιβάτες.

 

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, λόγω της βλάβης, υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών, που περίμεναν για ώρες να αναχωρήσουν, χωρίς ενημέρωση, καθώς σταμάτησαν να πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς το νησί μας.

Το απόγευμα η πλήρης αποκατάσταση

Μετά από σχεδόν μία ημέρα ταλαιπωρίας, η κατάσταση σταδιακά ομαλοποιείται. Οι πτήσεις εκτελούνται σχεδόν κανονικά. Ωστόσο, η πλήρης αποκατάσταση αναμένεται αργά το απόγευμα.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, βρίσκονται σε συνεννόηση με τους tour operators, ώστε οι τουρίστες να μεταφέρονται στο «Διαγόρας», στις νέες και ακριβείς ώρες αναχώρησης των πτήσεών τους για να μην ταλαιπωρούνται, λόγω των καθυστερήσεων.

Οι επιβάτες δεν μπορούσαν να κάνουν chech in

Το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι «έπεσε» το σύστημα της Fraport. Λόγω του προβλήματος, οι επιβάτες δεν μπορούσαν να κάνουν check in, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό τους για πολλές ώρες.

Η κατάσταση προκάλεσε τη δυσανασχέτηση πολλών επιβατών, καθώς στο χώρο επικράτησε συνωστισμός, ενώ δεν υπήρξε μέριμνα για μεταφορά σε ξενοδοχεία.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...