Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έπειτα από εισαγγελική εντολή, διεξάγονται δύο προκαταρκτικές έρευνες, αφενός για δηλώσεις που είδαν τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας από μέλη της κοινότητας Ρομά, με τις οποίες απειλούν ή καλούν σε αντίποινα και πράξεις αντεκδίκησης, και αφετέρου για «διαρροή» υλικού, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία τής υπόθεσης.
Η πρώτη έρευνα διεξάγεται από την Κρατική Ασφάλεια, με διερευνώμενα αδικήματα αυτά της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος, ενώ η δεύτερη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την πράξη της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά τη διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή ως προς την προφυλάκισή του ή μη (θα κληθεί να την άρει εντός 5ημέρου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης).
Την ίδια ώρα, ο 16χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- O Aντρέα Μποτσέλι μπήκε στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο καβάλα σε άσπρο άλογο! ΒΙΝΤΕΟ
- Ποιές μεγάλες βάσεις των ΗΠΑ στοχοθετούν οι Ιρανοί;
- Ψάχνουν τον διάδοχο του Χαμενεΐ – Επιθέσεις σε όλες χώρες του Κόλπου – Ποιοί άλλοι Ιρανοί σκοτώθηκαν, vid
- Θάνατος του Αλί Χαμενεΐ: Το Ιράν κηρύσσει 40 ημέρες εθνικού πένθους
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Μαρτίου
- Επική αποτυχία! Ο πρώτος μουσικός δρόμος της Ινδίας…ΒΙΝΤΕΟ
- Bίντεο με εκατομ. προβολές: Πάρκαρε στο ιδιωτικό του πάρκινγκ…και τον εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο!
- Τραμπ σε Ιράν: Αν μας χτυπήσετε θα σας επιτεθούμε με πρωτοφανή ισχύ
- Ο Τραμπ «χάνει» και τον Tucker Carlson εξαιτίας του Ιράν: «Απολύτως αηδιαστικό»
- Όλο και περισσότεροι το παραδέχονται: Αυτός είναι ο Πούτιν
Κύρια Θέματα









