Πυρκαγιές σε Ραφήνα και Βαρνάβα – Υπό μερικό έλεγχο τα μέτωπα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλες φωτιές βρίσκονται από τις 15:21 σε εξέλιξη στην Ραφήνα αλλά και στον Βαρνάβα.

Ο συναγερμός της πυροσβεστικής σήμανε στην Ραφήνα σε περιοχή που υπάρχουν πολλά πεύκα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά είναι ελεγχόμενη. Η φωτιά ξέσπασε κοντά στη συμβολή της Μαραθώνος και Ροδοδάφνης.

Η πυρκαγιά στον Βαρνάβα έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση. Επίσης, δόθηκε εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία στην συμβολή των οδών Λ.Μαραθώνα και Λ.Φλέμινγκ.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στα σημεία.

ΔΕΙΤΕ:

Το δελτίο της πυροσβεστικής

«Στις 15:21 σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σε δασική έκταση, στη συμβολή των οδών Ροδοδάφνης και Λ. Μαραθώνος, του δήμου Ραφήνας, στην Αττική. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις και επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 48 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 Ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Επίσης στις 15:27, σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σε δασική έκταση, στον Βαρνάβα, με τοπωνύμιο Κοκορέτσιζα, του δήμου Μαραθώνα, στην Αττική. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις και επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται ήδη στην περιοχή, διερευνώντας τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών, για την ασφάλειά τους και τη διευκόλυνση του έργου της κατάσβεσης».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε!

photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...