Σε ύφεση η φωτιά στα Πεύκα Θεσσαλονίκης – Μήνυμα του 112 – Αποκλειστικά ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

«Παραμείνετε σε ετοιμότητα», το μήνυμα του 112.

Μήνυμα μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη για τη φωτιά σε δασική έκταση μεταξύ Φιλύρου και Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

Στην ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας επισημαίνεται ότι έχει εκδηλωθεί δασική πυρκαγιά στην περιοχή και καλούνται οι πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με τη συνδρομή δύο ομάδων πεζοπόρων τμημάτων της 2ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντών και 11 πυροσβεστικών οχημάτων.

Από αέρος συνδράμουν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο, ενώ υποστήριξη παρέχουν υδροφόρες των ΟΤΑ.

Η εικόνα πάντως που δείχνει η πυρκαγιά μετά τις 17:00 είναι σαφώς καλύτερη, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν ξεσπάσει τοπικές μπόρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – Αρχική φωτο αρχείου: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί