Όρισμένοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράψουν πως ο μοναδικός γιατρός που υπήρχε στο ΕΣΥ, παραιτήθηκε, καθώς δεν άντεξε τις ασφυκτικές συνθήκες στο ΕΣΥ.
Αυτό κινητοποίησε τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε πως η Ψίμυθος είναι ένα… κατά φαντασίαν νησί:
«Σας έχω πει ότι τα τρολ της Αντιπολιτεύσεως επενδύουν σε μία ψευδή εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ. Το ΕΣΥ έχει προβλήματα, πάντα είχε και πάντα θα έχει, αλλά τώρα είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια.
Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό ξέρουν ότι η εξιδανικευμένη εικόνα των συστημάτων υγείας των άλλων χωρών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Τα ίδια προβλήματα με εμάς έχουν και οι υπόλοιποι και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς άλλους. Όμως αυτό που κάνουν σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.
Άρχισε μια ιστορία για έναν «τελευταίο αγροτικό γιατρό που με ανάρτηση του στο FB είπε ότι δεν αντέχει άλλο και φεύγει…» και να οι αναρτήσεις για το ότι «η Ψίμυθος έμεινε χωρίς γιατρό κλπ» και «αυτό είναι το ΕΣΥ του Άδωνι κλπ»….μόνον που όχι μόνον η είδηση της παραίτησης είναι ψευδής αλλά το ίδιο το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει καθόλου είναι ένα φανταστικό νησί».
Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανάρτηση Γεωργιάδη.
Φωτο αρχείου:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- O πατέρας της 12χρονης Λόλα που βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από Αλγερινή «πέθανε από θλίψη»
- Σοκ στη Ρωσία: Πέντε ετών κοριτσάκι έριξε από τον τέταρτο όροφο την 21 ημερών αδερφή του
- ΗΠΑ: Μητέρα έσωσε 22 παιδιά από σχολικό λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια στην αγορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή ο θεωρούμενος ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης- 9 οι προσωρινά κρατούμενοι
- Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για το δυστύχημα των Τεμπών
- Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 51χρονος από πυροβολισμό κατά την διάρκεια γιορτής Κάστανου
- Τα ακτινίδια μπορεί να είναι το κλειδί για την ανακούφιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας
- Βραζιλία: Ο Λούλα δήλωσε πως η συνάντηση με τον Τραμπ ήταν θετική
- Ο Νετανιάχου λέει ότι το Ισραήλ θα αποφασίσει ποιες διεθνείς δυνάμεις στη Γάζα είναι αποδεκτές









