«Ψηφιακές ταυτότητες μέχρι το ’26 όλοι τελεία και παύλα – Με αφιονίζετε»!! Καθημερινός χαμός στα κανάλια, vid

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα - Δεν είναι τυχαίο ότι τον Χριστό Τον σταύρωσε η Εκκλησία».

Καθημερινές είναι πλέον οι λογομαχίες και τα ειρωνικά ρεπορτάζ στα κανάλια για τις νέες ταυτότητες.

Με τις διαμαρτυρίες να πληθαίνουν, επιχειρείται μία σκόπιμη γελοιοποίηση του ζητήματος του προφητευόμενου από την Αποκάλυψη του Ιωάννη χαράγματος, παρότι οι νέες ταυτότητες στη μορφή που ανακοινώθηκαν σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι το χάραγμα.

Στο πλαίσιο αυτό δημοσιογράφοι του Alpha μαζί με τον καλεσμένο τους αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, αντιπαρατέθηκαν με δύο πολίτες που αρνούνται να πάρουν τις νέες ταυτότητες.

«Για να τελειώνουμε αυτό, αν δεν γίνει δημοψήφισμα, μέχρι το 2026 όλες οι ταυτότητες θα έχουν γίνει ψηφιακές. Τελεία και παύλα. Όποιος Έλλην πολίτης εναρμονιστεί με αυτό θα έχει ταυτότητα. Όποιος δεν εναρμονιστεί δεν θα έχει ταυτότητα στα χέρια του».

«Θα πάμε στα βουνά, αν έχει μείνει κανένα βουνό. Δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να λέτε “τελεία και παύλα”», αποκρίθηκε ένας εκ των πολιτών, με τον αστυνομικό αναλυτή να του απαντάει αμέσως:

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα. Είναι θέμα Ευρώπης και ήδη έχουμε καθυστερήσει».

Όταν η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και ο πολίτης είπε ότι “δεν εμπιστευόμαστε καμία κυβέρνηση“, τον λόγο πήρε ξαφνικά ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής λέγοντας:

«Όταν τα λέτε αυτά με αφιονίζετε»:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί