Προμηθευτική Τροφίμων: Η Μασούτης απειλεί με μηνύσεις για προσβολή της φήμης της

Μετά την προσωρινή διαταγή για δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας Προμηθευτική Τροφίμων, η Μασούτης αντιδρά.

 

«Η εταιρεία Δ. Μασούτης θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της, με αφορμή την εξαγορά της εταιρείας «Προμηθευτική Τροφίμων αε» επισημαίνει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση.

Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας «Προμηθευτική Τροφίμων αε» από την εταιρία «Δ. Μασούτης α.ε», υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η «Προμηθευτική Τροφίμων αε» είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει.

Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu