Προκλητικός ο Αρχηγός της Μαν.Γιουνάιτεντ – «[email protected]@k the police» φώναζε στη Μύκονο

Η κατάθεση των αστυνομικών «καίει» τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δικαστήριο, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει την ιστορία με τους Αλβανούς.

Σήμερα (25/08) στη Σύρο ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του Χάρι Μαγκουάιρ και των όσων διαδραματίστηκαν στη Μύκονο την περασμένη βδομάδα.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιυτεντ και η παρέα του κατηγορούνται μεταξύ άλλων, για επίθεση εις βάρος αστυνομικού αλλά και δωροδοκία.


Παρών στη δίκη ήταν και ο πατέρας του Άλαν καθώς κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του Μαγκουάιρ.

Αρχικά, κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο περιστατικό, ισχυριζόμενος ότι ο παίκτης προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και την παρέα του να φύγουν.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, ο Μαγκουάιρ, όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».


Παράλληλα, ειπώθηκε πως οι κατηγορούμενοι δεν ηρεμούσαν με τίποτα και κάποιος είπε «γ… την αστυνομία», ενώ κάποιος άλλος χτύπησε έναν αστυνομικό.

Όπως μετέδωσε το Sky Sports, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Μαγκουάιρ, ο αστυνομικός κλώτσησε τον 27χρονο στόπερ στο πόδι λέγοντάς του: «Τώρα τελείωσε η καριέρα σου».

Η πλευρά του Μαγκουάιρ υποστήριξε ότι δυο Αλβανοί προσέγγισαν την αδελφή του, Νταίζη, της έκαναν μια ένεση και αυτή αμέσως λιποθύμησε. Τότε κάλεσαν αμέσως το βαν για να πάνε στο νοσοκομείο, όμως ο οδηγός τους πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

(sputniknews – φωτο:screenshot)