«Αδιανόητο αυτό που έγινε. Το ξεκαθαρίζω. Θεωρώ ότι να φτάσει η φωτιά να μπει μέσα σε στρατόπεδο με πυρομαχικά, θα έπρεπε να είναι ξυρισμένο το έδαφος, να μπει η φωτιά μέσα στην αποθήκη είναι αδιανόητο.
Είναι τελείως λάθος η λογική που αφέθηκε αυτό το πράγμα. Είτε του αεροδρομίου είτε των προϊσταμένων της Πτέρυγας που θα όφειλαν με διαταγές με ελέγχους. Φαίνεται μια αλυσίδα ευθυνών που ξεκινά από αυτόν που έχει την άμεση διοίκηση. Η απαλλαγή του είναι καθαρά δικονομική.
Για την ΕΔΕ, εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να διαταχθεί από το ανώτατο επίπεδο του υπουργείου, για να τους συμπεριλάβει όλους μέσα. Βλέπω δέντρα πολύ κοντά στις αποθήκες. Άπαξ και έχεις αποφασίσει ότι εκεί έχεις αποθήκες δεν μπορεί να έχεις δέντρα πάρα πολύ κοντά. Βλέπω χόρτα, θάμνους. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Έπρεπε να αποψιλωθεί όλη η περιοχή.
Θα πρέπει να εξεταστούν οι ευθύνες, είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα και προσβάλλει την αεροπορία μας. Πρέπει να βρεθούν οι ευθύνες».
(eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γκιλφόιλ: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προμηθεύσουν με φυσικό αέριο την ΕΕ μέσω του Κάθετου Διαδρόμου
- «Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τη Στέγαση» ζητά με ερώτησή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Αυτιάς
- Η στιγμή που ουκρανικό μαχητικό δέχεται πλήγμα από ρωσικό Sukhoi – Vid
- Νέα τραγωδία: Νεκρό βρέφος επτά ημερών μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- Δυσαρέσκεια της ΕΝΠΕ για την απόφαση της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τους Οργανισμούς των Περιφερειών
- Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την προστασία έργων τέχνης και συλλεκτικών αντικειμένων
- Πυρκαγιά σε πολυτελές ξενοδοχείο στις γαλλικές Άλπεις – Απομακρύνθηκαν 270 άτομα, vid
- Ξέσπασμα Όρμπαν: «Η ουκρανική ηγεσία ξεπέρασε κάθε όριο, δεν θα σας δώσουμε λεφτά»
- Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε 17χρονη
- Πόσα supercars μπορεί να έχει ένας δισεκατομμυριούχος; Η πομπή που έγινε viral, vid









