Προφυλακιστέοι οι πολίτες που “συνέλαβαν” μετανάστες στον φλεγόμενο Έβρο!!

Φοβούνται οι αρχές κι άλλα περιστατικά αυτοδικίας;;

Την προσωρινή κράτηση των τριών πολιτών που συνελήφθησαν πριν από μερικές μέρες στον Εβρο, για το περιστατικό «σύλληψης» των 13 μεταναστών σε τρέιλερ, αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημελλειοδικών Αλεξανδρούπολης.


Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την απολογία τους, είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Σύμφωνα με την πρόταση από τον Εισαγγελέα το κατηγορητήριο που αποδίδεται στους τρεις συλληφθέντες για την κράτηση και μεταφορά εντός τρέιλερ 13 μεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα αφορά τη διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο, ενώ τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του οχήματος που εμφανίζεται σε βίντεο να έλκει το τρέιλερ βαρύνει και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Σήμερα, το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο που συνεδρίασε από το πρωι, αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Στο μεταξύ ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί οι 13 μετανάστες για την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού που τους είχε αποδοθεί!!!

(φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί