“ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ”! Η 34χρονη που την κατασπάραξαν αδέσποτα σκυλιά μιλάει στην κάμερα, vid

Η Αγάπη Κωστέα, το θύμα της επίθεσης των σκύλων σε εργοστάσιο στην Καλαμάτα μίλησε μέσα από το νοσοκομείο, στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το συμβάν, και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.


Μία γυναίκα μητέρα 2 παιδιών, 34 ετών δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων, καθώς πήγαινε στη δουλειά της σε εργοστάσιο, στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Η ίδια προσπάθησε να προστατευτεί πέφτοντας στο έδαφος και από τύχη γλίτωσε το κεφάλι και τον λαιμό της από τις δαγκωματιές των σκύλων.

Δύο γυναίκες άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η 34χρονη δεν γνωρίζε εάν υπήρχε φύλακας εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Η 34χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο και τραύματα στον ώμο, τα πόδια και το δεξί της χέρι, ενώ για λίγα λεπτά είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.

«Είναι λίγο δύσκολα σήμερα, έβλεπα εφιάλτες το πρωί. Πρέπει να έχω δύναμη για τα παιδιά μου. Ήμουν ήδη μέσα στο εργοστάσιο, είχα αφήσει το αμάξι απ΄ έξω, στις 7.23 ήμουν εκεί. Ήμουν στον χώρο του εργοστασίου και ήρθαν από την αριστερή μεριά του εργοστασίου σκυλιά, και άρχιζαν και με κατασπάραζαν στο πόδι, το αριστερό κατευθείαν. Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι αμέσως. Μου άρπαξαν το αριστερό πόδι απευθείας, μετά από λίγη ώρα με έσπρωξαν κάτω δεξιά με δύναμη όλα μαζί», ανέφερε αρχικά η κ. Αγάπη Κωστέα.

Η κ. Κωστέα περιέγραψε με λεπτομέρεια και δάκρυα στα μάτια το περιστατικό, ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει πως θα βγει πάλι έξω έχοντας τον φόβο της επίθεσης.

«Και τις 3 μέρες τα είχα δει. Την πρώτη μέρα είχαν χτυπήσει την πλευρά του οδηγού και μου είχε πει ο κύριος που είναι μέσα, να αφήσω το αμάξι μου έξω, γιατί είχα εγκλωβίσει δύο αμάξια. Εγώ τα είδα και τις 3 μέρες που πήγα.

Δεν με ειδοποίησε κάποιος για τα σκυλιά. Όταν έγινε το περιστατικό με βοήθησαν τα κορίτσια, η κ. Γιώτα και η κ. Μαρία, που βρίσκονταν σε αρκετή απόσταση από εμένα, άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις φωνές μου. Είδαν ένα κουβάρι από μένα, είχα κουλουριαστεί ήθελα να προστατευτώ.

Τα κορίτσια δεν είδαν εμένα είδαν μόνο τα σκυλιά από πάνω μου. Όταν το κατάλαβαν ήρθαν και με πήραν και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι άλλα 2-3 λεπτά να καθόμουν δεν θα μπορούσα να μιλήσω», συνέχισε.

«Το πόδι μου, όταν με άρπαξαν με δύναμη, και με έριξαν κάτω, μου έσκισαν όλο το παντελόνι από την αριστερή μεριά. Με δάγκωσαν και πίσω στην δεξιά πλευρά του ποδιού, μου έβγαλαν και το παπούτσι και πονάω παντού, δυσκολεύομαι πολύ», πρόσθεσε.

(Megatv – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί