• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πολίτες εναντίον αστυνομικών στην Καλαμάτα! Ένας όρμησε οργισμένος, τους πετούσαν αντικείμενα, vid

Πολίτες εναντίον αστυνομικών στην Καλαμάτα! Ένας όρμησε οργισμένος, τους πετούσαν αντικείμενα, vid

Εν μέσω αποδοκιμασιών και γιουχαρίσματος...

Ένταση σημειώθηκε χθες στις 23:30 το βράδυ μεταξύ πληρώματος περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας και θαμώνων καφέ στην οδό Χρ. Κουμάντου στην Καλαμάτα, καθώς ο κόσμος έχει κουραστεί.

Το περιπολικό περνούσε συνεχώς με το μεγάφωνο και εκνεύριζε, προκειμένου να διαλυθεί και να τηρήσει τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας.

Όταν οι πολίτες αρνήθηκαν να υπακούσουν, διέσχισε τον πεζόδρομο και στάθμευσε επί της οδού έξω από το Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης και κατευθυνόμενο προς το κατάστημα που εκείνη την ώρα είχαν συγκεντρωθεί αρκετά νεαρά κυρίως άτομα, επήλθε λογομαχία με κάποιον από τους θαμώνες αλλά και με εργαζόμενο. Κάποιοι πέταξαν αντικείμενα στους αστυνομικούς.

Οι δύο πλευρές διαπληκτίστηκαν λεκτικά εν μέσω αποδοκιμασιών, αφού επιχειρήθηκε να γίνει καταγραφή του συμβάντος, ενώ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Το επεισόδιο κράτησε για λίγα λεπτά, καθώς κατέφθασαν ενισχύσεις. Ο οργισμένος κόσμος απομακρύνθηκε σε άλλα κοντινά σημεία.

Ο καιρός έφτιαξε και ο κόσμος κουράστηκε από τους συνεχείς περιορισμούς!!!

Δείτε στο βίντεο την μπροστά από το περιπολικό, με οργισμένο πολίτη, που όρμησε εναντίον των αστυνομικών, να απομακρύνεται…