Πόλη-φρούριο η Θεσσαλονίκη, για την ΔΕΘ – Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και ξένοι πράκτορες

Σήμερα την Παρασκευή, ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις, ενώ αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Σήμερα Παρασκευή, ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις, ενώ αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις 19:00, στο κέντρο της πόλης.

Οι πολίτες αντιδρούν δυναμικά και όχι χωρίς λόγο. Από την μια πλευρά υπάρχουν, εκείνοι που διαδηλώνουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και από την άλλη υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι διαδηλώνουν για τα αντιλαικά όπως λένε μέτρα, που έχουν πάρει οι Σύριζα-Ανέλ.

Πιο αναλυτικά:

Αύριο στις 6 το απόγευμα, θα βρεθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου οι:

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ, ενώ την ίδια ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα βρεθούν μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα μέτρα ασφαλείας

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η ελληνική αστυνομία. Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στην πόλη, ενώ πληροφορίες…λένε ότι υπάρχουν μέχρι και πράκτορες του FBI και της CIA.

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, πετάει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή την πόλη.

Επίσης, διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα αναπτυχθούν σε σημεία-κλειδιά.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η αστυνομία έχει λάβει πολλά και σοβαρά μέτρα ασφαλείας, σε μια εποχή που η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό.

Σε όλη την Ελλάδα αλλά ειδικά στην Μακεδονία, η απόφαση της κυβέρνησης να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu