Ποιά εθνικά και ακρίβεια; Το «Κίνημα της Πετσέτας» απασχολεί κυβέρνηση, πολίτες και ΜΜΕ, vid

Στη χώρα του φραπέ τα...μπάνια του λαού είναι προτεραιότητα!

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην «κορυφή» της ειδησεογραφίας το περιβόητο «κίνημα της πετσέτας», όπως έχει «βαπτιστεί» από τα ΜΜΕ.

Στην Ελλάδα που έχει την 7η ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο, όπου χιλιάδες πολίτες παλεύουν καθημερινά να τα βγάλουν πέρα και όπου ο ίδιος ο πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνουν “υποχωρήσεις” στα ελληνοτουρκικά, το μείζον θέμα των ημερών είναι τα μπάνια!!

Σε σημείο μάλιστα που όχι μόνο να «πιάνει» τις πρώτες θέσεις ακόμα και στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, αλλά και να απασχολεί μεγάλο μέρος του αυγουστιάτικου πολιτικού ρεπορτάζ.

Εκπρόσωποι των κομμάτων στα «τηλεπαράθυρα» τσακώνονται μεταξύ τους για τις…ξαπλώστρες στα νησιά και τις πλαζ της Αττικής!

Φιγουράρουν βαρύγδουποι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου και στα κανάλια όπως «πρώτη νίκη» και «γιγαντώνεται το κίνημα», θαρρεί κανείς πως έχουν λυθεί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες του ταλαίπωρου αυτού κράτους.

Και στα social media γίνεται…χαμός με το συγκεκριμένο θέμα. Χιλιάδες αναρτήσεις τις τελευταίες ημέρες αφορούν μονάχα τους «διαξιφισμούς» για τα μπάνια:

φωτο αρχείου:intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί