• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ποια είναι η γυναίκα που πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης;

Ποια είναι η γυναίκα που πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης;

epithesh me vitrioli
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστις της σοκαριστικής επίθεσης.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ υπάρχουν νέα στοιχεία για την ύποπτη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη, στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, στο «μικροσκόπιο» των αρχών για την επίθεση βρίσκεται μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.


Μάλιστα, η ύποπτη φέρεται να έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Οι πληροφορίες από την εκπομπή «Μαζί σου», ο άνδρας σε συζήτησή του με την 34χρονη, της είχε αναφέρει αυτή τη γυναίκα ως άνθρωπο με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά, με γείτονες της ύποπτης να σημειώνουν μεταξύ άλλων πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, η γυναίκα υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη, ενώ η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός της από το κλειστό κύκλωμα παρακολούησης.

Το «λάθος» που ενδεχομένως προδώσει τη δράστιδα
Το λάθος σε ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο φαίνεται ότι εντόπισαν οι αρχές που πλέον ευελπιστούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ χτες, η δράστις μίσθωσε το ταξί που τη μετέφερε από το Παγκράτι στην Καλλιθέα μέσω εφαρμογής την οποία κατέβασε στο κινητό της είτε στο σπίτι της είτε στον χώρο εργασίας της, κάνοντας τις αρχές να ελπίζουν ότι θα εντοπίσουν έτσι τα ψηφιακά της ίχνη.

Πλέον, η αστυνομία θα εξετάσει το GPS με τη διαδρομή που ακολούθησε το ταξί κάνοντας την αντίστροφη πορεία και θα αναζητήσουν βίντεο που θα έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας, λίγο πριν εκτελέσει το σχέδιό της.

Σημειώνεται ότι το οπτικό υλικό που έχει εξεταστεί δεν έχει δώσει κάποια εικόνα όπου να φαίνεται ευδιάκριτα το πρόσωπο της γυναίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες ή ώρες.

(sputniknews – φωτο:screenshot)