Πλημμυρικά φαινόμενα ξανά στην Κέρκυρα – Εγκλωβίστηκαν κάτοικοι, vid

Ο καιρός στην Κέρκυρα αγρίεψε και η νεροποντή έφερε πλημμύρες. Προβλήματα σε γειτονιές, δρόμους ακόμα και σχολεία, με τα συνεργεία του δήμου να βρίσκονται επί ποδός…

Πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις βράχων και σπασμένα κλαδιά και κορμούς δέντρων «έφερε» κατά το πέρασμά της στη Μέση Κέρκυρα, η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, «πλημμυρικά προβλήματα έχουν σημειωθεί στον κόμβο της Μεσσογγής, λόγω του όγκου του νερού, με αποτέλεσμα να είναι κλειστό αυτή την ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας».

Άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν να απομακρύνουν κομμάτια βράχων και κλαδιά δέντρων από το οδόστρωμα της Εθνικής οδού Κέρκυρας -Λευκίμμης, όπου και εντοπίστηκαν τα περισσότερα προβλήματα, από τη νεροποντή.

Κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν με σκούπες στα χέρια να καθαρίσουν και να επαναφέρουν την τάξη. Σε βίντεο του kerkyrasimera.gr, βλέπουμε το πλημμυρισμένο Γυμνάσιο στην περιοχή της Λευκίμμης, με τους μαθητές να τραβούν εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

(πηγή: ΑΠΕΜΠΕ, kerkyrasimera – ΦΩΤΟ:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί