Περίεργο περιστατικό, στην Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι, επιτέθηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα voria.gr,

άγνωστοι κουκουλοφόροι, εχθές στις 8 μμ, επιτέθηκαν με πέτρες στο λεωφορείο που εκτελεί την γραμμή 72, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια του αστικού λεωφορείου.

Πιο αναλυτικά: Το περιστατικό, έλαβε χώρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα λίγο μετά από τα φανάρια του Hyatt. Οι άγνωστοι, επιτέθηκαν με πέτρες αλλά ευτυχώς, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από αναγνώστες της Voria.gr, οι δράστες της επίθεσης, φορούσαν κουκούλες, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατούσαν πέτρες και ρόπαλα.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων. Το παραπάνω περιστατικό, είναι πολύ περίεργο. Δυστυχώς η ηρεμία έχει εγκαταλείψει την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο διάστημα, ακούμε πολλά και διάφορα για την συμπρωτεύουσα. Σίγουρα θα θυμάστε, την εποχή που οι μετανάστες είχαν κατασκηνώσει, μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.

Δείτε το βίντεο:

Σημείωση: Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε, ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους. Το θέμα είναι ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, πλέον νιώθουν ότι δεν υπάρχει ασφάλεια.

Από την μια, στο κέντρο της πόλης οι μετανάστες γίνονται βίαιοι (κυρίως…παλεύουν μεταξύ τους μέχρι στιγμής) και από την άλλη βλέπουν ότι δεν μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, ακόμα και όταν βρίσκονται μέσα στα αστικά.

Το περιστατικό που διαβάσατε παραπάνω (επίθεση σε αστικό του ΟΑΣΘ), είναι μεμονωμένο και αυτό θα πρέπει να τονιστεί!

  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...