«Πάρτι» σκοταδιστών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα- Θα ΠΑΡΕΜΒΕΙ κάποιος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν ξεφύγει.

Μπορεί η κυβέρνηση να άλλαξε και να μην έχουμε πια ΣΥΡΙΖΑ, όμως μερικά πράγματα ΔΕΝ λένε να αλλάξουν.

Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι, προφανώς αναρχικοί, εξαπέλυσαν μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και στα γραφεία της ΝΔ σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35, έσπασαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα, άλλοι, σπάγανε υποκατάστημα τράπεζας στον Άλιμο καθώς και γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Το συντονισμένο χτύπημα συνεχίστηκε με επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κυψέλη, ενώ τέλος στις 02:00, χτυπήθηκε ακόμη ένα υποκατάστημα τράπεζας στην Καισαριανή. Η αστυνομία έκανε 25 προσαγωγές.

Πάμε να δούμε και το εξοργιστικό περιστατικό στην Θεσσαλονική:

Στο γραφείο του διευθυντή των φοιτητικών εστιών στη Θεσσαλονίκη, μπαίνει μέρα μεσημέρι μια ομάδα αγνώστων. Είναι αναρχικοί και έχουν πάει ανενόχλητοι τραβώντας βίντεο, για να ζητήσουν άμεσα την παραίτησή του.

Ο λόγος; Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία στις 7 Σεπτεμβρίου, για να απομακρυνθεί ένας αλλοδαπός φοιτητής, που διέμενε σε δωμάτιο της εστίας, χωρίς την σχετική έγκριση των αρμοδίων. Κοινώς έμενε παράνομα και τον…κάλυπταν άτομα του αριστερού χώρου.

«Δεν έχεις δικαίωμα να παίρνεις την αστυνομία και να ζητάς οποιαδήποτε παρέμβαση, θα τα κόψεις αυτά τα τηλέφωνα», τον απείλησαν, χαρακτηριστικά.

Ο διευθυντής τους εξηγεί πως ο συγκεκριμένος μετανάστης, εκτός του ότι διέμενε παράνομα, είχε δημιουργήσει προβλήματα και γιαυτό έπρεπε να φύγει. Όσον αφορά την αστυνομία, είπε πως είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη να ζητάει παρέμβαση αν κρίνει πως χρειάζεται.

Όταν οι αναρχικοί άκουσαν τη φράση «Έλληνα πολίτη» αφηνίασαν. Τον έφτυσαν, του σκόρπισαν τα χαρτιά και έσπασαν στο πάτωμα την οθόνη του υπολογιστή που είχε στο γραφείο του. Κατόπιν έφυγαν, καμαρώνοντας για το…κατόρθωμα τους.

Στο τέλος του βίντεο, τους βλέπουμε και πάλι ανενόχλητους να γράφουν υβριστικά συνθήματα στο χώρο των φοιτητικών εστιών, υπογράφοντας με το γνωστό σύμβολο των αναρχικών.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…«λαμβάνει»;

Κάποιος εισαγγελέας θα παρέμβει;

Θα πάρει κανείς το θέμα στα σοβαρά, ή ο κάθε «Ρουβίκωνας» θα συνεχίσει να δρα ανενόχλητος;

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...