• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παραμένουν στο «σκοτάδι» 3.500 νοικοκυριά – Και επώνυμοι στα «θύματα» της Μήδειας, vid

Παραμένουν στο «σκοτάδι» 3.500 νοικοκυριά – Και επώνυμοι στα «θύματα» της Μήδειας, vid

xioni1223
«Μπαλάκι» οι ευθύνες...

Για τρίτη συνεχόμενη νύκτα τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσαν να δώσουν ρεύμα στα νοικοκυριά που δεν είχαν από την πτώση δένδρων και κλαδιών στα καλώδια ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση του τα ξημερώματα της Παρασκευής ενημερώνει πως ακόμα 3.500 νοικοκυριά στα βόρεια προάστια της Αθήνας παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών Να σημειωθεί ότι η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης. Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Μεταξύ των χιλιάδων πολιτών που έμειναν χωρίς ρεύμα για μέρες, ήταν και αρκετοί επώνυμοι. Ο Άκης Πετρετζίκης, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Στέφανος Μάνος, Ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με την σύζυγό του Αντελίνα,  η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία έμεινε σε ξενοδοχείο, αλλά και η Αννίτα Πάνια δεν είχαν ρεύμα, αλλά και νερό εξαιτίας της κακοκαιρίας, αλλά και της ανοργανωσιάς των αρμοδίων.