• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παραδοχή από το Υπ.Υγείας: Δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ το 93ο θύμα της πυρκαγιάς στο Μάτι

Παραδοχή από το Υπ.Υγείας: Δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ το 93ο θύμα της πυρκαγιάς στο Μάτι

Εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο η 78χρονη εγκαυματίας που κατέληξε σήμερα το πρωί, όπως προκύπτει από νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

 

Το υπουργείο Υγείας με τη νεότερη ανακοίνωσή του ανασκεύασε την αρχική ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι το 93ο θύμα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι νοσηλευόταν σε θάλαμο εντατικής θεραπείας, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ και αφήνοντας πλήρως εκτεθειμένο τον Παύλο Πολάκη.

Συγκεκριμένα, στην νεότερη ανακοίνωση το υπουργείο Υγείας αναφέρει: «Σήμερα, Πέμπτη, 9/8/2018, κατέληξε γυναίκα εγκαυματίας, 78 ετών με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό που νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο. Αυτή τη στιγμή, 34 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής.

Στις ΜΕΘ, μετά την επιτυχή αποσωλήνωση ασθενούς, οι διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», ΚΑΤ και «Θρίασιο» είναι πλέον 6. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση».

Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε: «Σήμερα, Πέμπτη 9/8/2018, κατέληξε γυναίκα εγκαυματίας 78 ετών (με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό), που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Σισμανογλείου. Αυτή τη στιγμή, 34 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 6 είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση».

(thestival)