Η κατάσταση των τριών τραυματιών από το τροχαίο δυστύχημα της Τρίτης 27 Ιανουαρίου στον ευρωπαϊκό οδικό άξονα E70, στην κομητεία Τίμις της Ρουμανίας, κρίνεται σταθερή, όπως δήλωσε στο GOLAZO.ro η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αλεξάνδρα Απετρόβιτσι.
«Ένας από τους επιβαίνοντες εξήλθε από το όχημα με ελαφρά τραύματα, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται σε πιο σοβαρή κατάσταση, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους επτά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό υπό συνθήκες που διερευνώνται. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Λούγκοϊ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Μόσχα κλήθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών (video)
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ και η κόρη του δοκίμασαν ένα νέο άρμα μάχης
- Καθολικό lockdown στα κτηνοτροφικά προϊόντα της Λέσβου έπειτα από κρούσμα αφθώδους πυρετού
- Β. Κικίλιας: «Γίνεται προσπάθεια να εξευρεθούν ευρωπαϊκά κεφάλαια για την ανάσχεση των τιμών της ενέργειας»
- Σάλος με την αναφορά Νετανιάχου στον Ιησού Χριστό – Προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, vid
- Χ. Δήμας: Η Αν. Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο των διεθνών δικτύων μεταφορών και συνδεσιμότητας
- Το Ιράν ισχυρίζεται πως η παραγωγή πυραύλων «συνεχίζεται» παρά τον πόλεμο
- «Χειραγωγήθηκα και εξαπατήθηκα», λέει η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ για τη σχέση της με τον Έπστιν
- Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 33χρονος που έκανε 3 ληστείες μέσα σε 3 μέρες
- Ερευνητές εντόπισαν 45 πιθανώς κατοικήσιμους εξωπλανήτες









