Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η σύλληψη ενός 76χρονου, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος των τεσσάρων εγγονών του επί ένα χρόνο.
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εξιχνίασε την υπόθεση, ο 76χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (15.05.2020) στην περιοχή της Νεάπολης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Και οι τέσσερις εγγονές του είναι ανήλικες. Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας 16, 12 και 9 ετών (εννιάχρονες δίδυμες).
Τη σχετική καταγγελία δέχτηκε αρχικά το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Η οργάνωση είχε αναφέρει στη σελίδα της στο facebook σχετικά με το περιστατικό:
“Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο ανήλικη περίπου 10 ετών.
Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες”.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Αλλοδαπός βγαίνει από φορτηγό και «παγώνει» όταν ακούει για τη Ρωσία
- Βενιζέλος: «Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει»
- Το μεγαλύτερο αεροπορικό ταξίδι στον κόσμο είναι γεγονός: Πτήση 29 ωρών από την Κίνα στην Αργεντινή
- Εκτός ελέγχου η βία ανηλίκων: Μαχαιρώθηκε από συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο!
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποκλίνεται στον Μάρτιν Σκορσέζε
- «Δεν θα πεθάνουμε για την Ουκρανία»: Γάλλοι φωνάζουν εδώ και τώρα για έξοδο από την Ε.Ε. – Video
- «Ecce Homo»: Το έργο του Μουνκάτσι από την “Τριλογία του Χριστού” έφτιαξαν μαθητές με 150.000 τουβλάκια LEGO, vid
- Με κάθε μέσο προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία για να γλιτώσουν την επιστράτευση, vid
- Ανανεώνονται όλες οι συμβάσεις του ειδικού προγράμματος 55 ετών και άνω μέσω ΔΥΠΑ, σε δομές Υγείας
- Υπουργικές ανακοινώσεις σήμερα το μεσημέρι για τους αγρότες









