Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τον κ.Τσίπρα και ο Πάνος Καμμένος κάνει ελιγμούς!! (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Εχθές ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να αλλάξει τουλάχιστον δύο φορές την άποψή του για το αν θα ρίξει την κυβέρνηση με αφορμή την συμφωνία με τα Σκόπια.

Καμμένος εχθές το πρωί:

Καμμένος εχθές το βράδυ:

Ο έμπειρος πολιτικός κ.Καμμένος κάνει ελιγμούς και προσπαθεί να «χαϊδέψει» τα αυτιά και των Αριστερών αλλά και των Δεξιών ψηφοφόρων. Από ότι φαίνεται, ο κ.Καμμένος κρατάει «πισινές». Από την μια προσπαθεί να κρατήσει ένα δεξιό προφίλ με δηλώσεις του τύπου «Θα ρίξω την κυβέρνηση για το Σκοπιανό» και από την άλλη κλείνει το μάτι προς την Αριστερά αφού λέει ότι «θα πάει μέχρι τέλους με τον Τσίπρα».

Επειδή όμως ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται, ο κ.Καμμένος μοιραία κάποια στιγμή θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετικά θα χαθεί πολιτικά. Ακόμα και αν…ρίξει την κυβέρνηση, οι Δεξιοί δεν θα τον ψηφίσουν.

Παράλληλα, ο κ.Τσίπρας σήμερα θα κάνει την εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετάσχει στην «βαλκανική» σύνοδο. Ελλάδα-Βουλγαρία-Σερβία-Ρουμανία, θα συζητήσουν για πολλά θέματα.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την σύνοδο

-Η συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό των Σκοπίων

-Η Σύνοδος Ευρωπαϊκής Ενωσης-Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια

-Η απόφαση για έναρξη της ενταξιακής διαδικασίας για τα Σκόπια και την Αλβανία το 2019

και η συμφωνία Βουλγαρίας- Σκοπίων

Όσο ο κ.Τσίπρας ετοιμάζεται για την σημερινή σύνοδο, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν και αυτοί την…σύνοδό τους. Μόνο που η «σύνοδος» των πολιτών θα είναι αρκετά πιο λαϊκή, από αυτή στην οποία θα συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός. Αρκετοί πολίτες, δεν συμφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές στο Σκοπιανό.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, οι θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον κ.Τσίπρα

Διαβάζουμε στο thestival:

Συγκέντρωση στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη διοργανώνει σήμερα ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φορέας καλεί τους Θεσσαλονικείς να συγκεντρωθούν στις 17.00, «στη στάση του ΙΚΕΑ με μία ελληνική σημαία», με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, για την Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Πολίτες επιθυμούν να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Βορειοελλαδιτών διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών που επιτρέπει τη μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία»).

Νωρίτερα το πρωί, στις 10.30, μέλ της διαδικτυακής ομάδας «Παύλου Μελάς Σύγχρονος Μακεδονικός Αγώνας» καλούν σε συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ενώ το βράδυ, στις 20.00, πολίτες δίνουν ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Οι συμμετέχοντες στις τελευταίες κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται ενάντια στη συμφωνία, προγραμματίζουν κινητοποίηση στις 20.00, στον Λευκό Πύργο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu