Ο Ζάεφ «διακοπάρει» στην Χαλκιδική – Οι Έλληνες βρίσκονται στους δρόμους (Βίντεο)

Ο Ζόραν Ζάεφ έκανε διακοπές στην Χαλκιδική και…..έκανε ένα «τιτίβισμα» (Tweet).

Ο Ζάεφ έγραψε ότι η μακεδονική γλώσσα και ο λαός προστατεύονται και ενισχύονται. Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων νιώθει νικητής, αφού πιστεύει ότι η συμφωνία των Πρεσπών, έκανε καλό στην χώρα του.

Ο…. βορειο «μακεδόνας» Πρωθυπουργός απολαμβάνει τις Ελληνικές θάλασσες και με αυτό τον τρόπο μας δείχνει ότι νιώθει άνετος όταν βρίσκεται στην χώρα μας.

Για την Ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι:

Ο Ζάεφ έκανε μινι-διακοπές σε Κάμπινγκ της Κασσάνδρας (της Χαλκιδικής), μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Από αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι γυναίκες των δύο ανδρών. Επίσης, ο κ.Ζάεφ είναι γνωστό ότι διαθέτει εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, κάνει την ζωή του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, όλη η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, καθημερινά βγαίνει στον δρόμο και φωνάζει συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Όσο ο κ.Ζάεφ «έπαιρνε» το μπάνιο του στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, οι Έλληνες φώναζαν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και «έτρωγαν» δακρυγόνα από τα ΜΑΤ.

Αθήνα:

Θεσσαλονίκη:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu