• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο ΣΚΑΪ για την βομβιστική επίθεση: «Κυβερνητικά στελέχη κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΣΚΑΪ για την βομβιστική επίθεση: «Κυβερνητικά στελέχη κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπεύδει να καταδικάσει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ - «Εκτρέφεται μια νέα γενιά τρομοκρατών», αναφέρει η ΝΔ.

«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε», αναφέρει ο όμιλος του ΣΚΑΪ σε ανακοίνωσή του, μετά την επίθεση με βόμβα μεγάλης ισχύος τα ξημέρωμα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ με αστυνομικές πηγές να μιλούν για πάνω από 5 κιλά εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκαν στον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ από τύχη δεν υπήρξαν νεκροί.

«Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ, υπενθυμίζοντας ότι «το κράτος, που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ».

Η ανακοίνωση του ομίλου ΣΚΑΪ αναλυτικά:

«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος, που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους».

Ο Α.Τσίπρας έσπευσε μεν να καταδικάσει επίσημα την επίθεση, όπως κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις όλα τα κόμματα, εκφράζοντας την ειλικρινή του συμπαράσταση στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους του σταθμού, αλλά δεν έδωσε το παρόν εκεί.

«Η αστυνομία επιτέλους να βρει τους δράστες, για να τελειώνουμε με τα φαινόμενα τρομοκρατίας που κάνουν την επανεμφάνισή τους», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκρηξη στο ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σε αντιδιαστολή με τον πρωθυπουργό, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και επανέλαβε την εκτίμησή του ότι «δυστυχώς εκτρέφεται μια νέα γενιά τρομοκρατών. Η απόσταση από μια μολότοφ σε ένα καλάσνικοφ δεν είναι μεγάλη».

  • 38
  •  
  •  
  •  
  •  
  •