Ο ελληνικός δρόμος με τα περισσότερα ραντάρ ταχύτητας! Ξέρετε ποιός είναι;

Ένας από τους πλέον γνωστούς οδικούς άξονες όχι μόνο της Αττικής αλλά και της Ελλάδας είναι αυτός που διαθέτει και τον μεγαλύτερο αριθμό φωτογραφικών ραντάρ ταχύτητας στην ελληνική επικράτεια.

Είναι ο ασφαλέστερος αυτοκινητόδρομος της Ελλάδας και ένας από τους πιο ασφαλείς σε όλη την Ευρώπη, έχοντας κατασκευαστεί βάσει αυστηρών κανονισμών ασφαλείας, ενώ και η λειτουργία του διέπεται από εξίσου αυστηρούς κανόνες.

Ο λόγος για την Αττική Οδό, η οποία διαθέτει μία ακόμα πρωτιά μιας και αποτελεί τον δρόμο με τις περισσότερα εγκατεστημένα ραντάρ ταχύτητας στην ελληνική επικράτεια.

Οι κάμερες ταχύτητας στα σχεδόν 70 χιλιόμετρα της Αττική Οδού ξεπερνούν σε αριθμός τις 15 και κανείς δεν ρισκάρει να υπερβεί το όριο ταχύτητας και να φλερτάρει με ένα ιδιαίτερο τσουχτερό πρόστιμο ή ακόμα και με την αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας.

Ως γνωστόν η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων, συνεπώς περιορίζοντας τον αριθμό των σχετικών παραβάσεων αυτομάτως μειώνονται και οι πιθανότητες πρόκλησης ενός ατυχήματος.

(Πηγή: carandmotor – freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί