ΝΤΡΟΠΗ! Έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για παιδιά με καρκίνο!

Μόνο ιεροσυλία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «η Φλόγα» στην οδό Φιλοποίμενος!

Εκπληκτη η Πρόεδρος της Φλόγας, δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη άνοιξε το γραφείο το απόγευμα και διαπίστωσε ότι αφενός μεν όλα ήσαν… άνω κάτω και αφετέρου η μπαλκονόπορτα ήταν παραβιασμένη.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν και μπήκαν στα γραφεία της «Φλόγας» από το διπλανό διαμέρισμα στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας. Και αυτό γιατί η πόρτα της «Φλόγας» είναι ασφαλείας.


Πήδηξαν από το μπαλκόνι, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλλαν στον χώρο. Αρπαξαν 600 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι και μία τηλεόραση. Μόνο το laptop που ήταν πάνω στο γραφείο δεν πήραν. Είναι φανερό πως η διάρρηξη δεν έγινε τυχαία. Το πρωί του Σαββάτου η «Φλόγα» έκανε το καθιερωμένο bazaar στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι διαρρήκτες υπολόγιζαν ότι τα χρήματα από το παζάρι θα ήταν μέσα στα γραφεία αλλά η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την καταμέτρηση… τα μετέφεραν σε άλλο σημείο μια και ποτέ δεν αφήνουν χρήματα από δωρεές ή «παζάρια» στο γραφείο. Υπήρχαν όμως 600 ευρώ για κάποιες πληρωμές τα οποία… βρήκαν οι δράστες.

Οι οποίοι φυσικά είχαν κατά νου «μεγάλη μπάζα» αλλά… απογοητεύτηκαν! «Και μόνο που θα έπαιρναν τα χρήματα παιδιών που αγωνίζονται για την ασθένειά τους είναι ιεροσυλία» δηλώνει η Μαρίνα Ριζογιάννη. Ευτυχώς όμως τα μέλη του Δ.Σ. είχαν προνοήσει κι έτσι τα χρήματα του παζαριού είναι ασφαλή και θα δοθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου που εδώ δεκαετίες στέκεται αρωγός στους γονείς παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

(flamis.gr – φωτο:pixabay)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί