• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέο βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένου στο μετρό – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένου στο μετρό – ΒΙΝΤΕΟ

Οι κινήσεις των δύο ανηλίκων λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό. Και τρίτο πρόσωπο ήξερε και συμβούλευε τη μητέρα να μην παραδοθούν τα παιδιά.

Τις απολογίες τους ετοιμάζουν οι δύο ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό, την ώρα που έρχεται στο φως ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την επίθεση, ενώ ένα τρίτο πρόσωπο ήξερε, αλλά συμβούλευε τη μητέρα να μην παραδοθούν τα παιδιά.

Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τους δύο ανήλικους που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό λίγα λεπτά αμέσως μετά την επίθεση.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις των δύο ανηλίκων λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια. Τα πρόσωπά τους καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Τα δύο αδέλφια περιμένουν τον συρμό για το Μοναστηράκι ψύχραιμα, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα, συνεχίζουν να μην φορούν μάσκες και κρατούν αναψυκτικά.

Οι εικόνες αυτές, σε συνδυασμό με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, αποτέλεσαν τα σημεία κλειδιά για τη σύλληψή τους.

(Newsit)