• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Νεαροί διέκοψαν την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος για να κάνουν… μπάνιο στη δεξαμενή υδροηλεκτρικού σταθμού

Νεαροί διέκοψαν την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος για να κάνουν… μπάνιο στη δεξαμενή υδροηλεκτρικού σταθμού

Απίστευτο και όμως αληθινό. Τέσσερις έφηβοι, από 16 έως 19 ετών, έσπασαν το απόγευμα της Κυριακής την πόρτα του υδροηλεκτρικού σταθμού στο Γλαύκο και έπεσαν στη δεξαμενή για μπάνιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 υπάλληλος των εγκαταστάσεων τους εντόπισε, άρχισε να φωνάζει και τότε οι νεαροί, τράπηκαν σε φυγή.

Ο υπάλληλος, έσπευσε να τους απομακρύνει, για να αποφευχθεί ατύχημα ή κάποια διακοπή υδροδότησης. Λίγα λεπτά αργότερα οι νεαροί συνελήφθησαν, ενώκ κατηγορούνται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στην Πάτρα για φθορές σε υδροηλεκτρικό σταθμό Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 16 έως και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης φθοράς.

Ειδικότερα, οι ημεδαποί εισήλθαν σε μονάδα παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας στην Πάτρα, όπου προξένησαν φθορές, διακόπτοντας την υδροδότηση, με αποτέλεσμα να μην παράγεται η προβλεπόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, την στιγμή που αποχωρούσαν από τον υδροηλεκτρικό σταθμό και συνελήφθησαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu