Νέα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία σήμερα, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Θεσσαλονίκη μετά από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Το ποτήρι έχει «ξεχειλίσει» λένε ορισμένοι πολίτες της συμπρωτεύουσας και σήμερα ετοιμάζονται να δώσουν το δυναμικό παρόν.

Το κάλεσμα (για το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης)

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στις 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη τον Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εκτός από το Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.00 στην συμπρωτεύουσα, θα γίνει και ένα άλλο (Συλλαλητήριο) στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει στο Σύνταγμα μπροστά από την Βουλή, σήμερα, στις 18.00. Οι διοργανωτές είναι: Το κίνημα Εθνικής Άμυνας για την Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Το κάλεσμα (για το Συλλαλητήριο της Αθήνας)

Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ.

  • 108
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...