Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, όπλο που είχε σκοτώσει τον Άλκη Καμπανό.
Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία, έχοντας δεχτεί το μοιραίο χτύπημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο ιατροδικαστής ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Εκεί ήταν που σταμάτησε, καθώς οι δυνάμεις του είχαν ήδη αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόλοιπο σώμα του άτυχου νεαρού δεν εντοπίστηκαν τραύματα και όπως όλα δείχνουν, η μαχαιριά στο μπράτσο απέβη μοιραία για τον 29χρονο.
Το τραύμα στο μπράτσο ήταν βαθύ και κατά τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έτρωσε όλα τα αγγεία του νεαρού. Εκτιμάται λοιπόν πως το τραύμα προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ενώ ο νεαρός προσπαθούσε να αμυνθεί.
(Newsit – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πάνω από 40.000 κεραυνοί έπεσαν σήμερα Δευτέρα – Οι περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – ΧΑΡΤΕΣ
- Οι «σκιές» της ήττας πάνω από τον Ζελένσκι στον απόηχο των συνομιλιών στο Άμπου Ντάμπι
- Βουλή: Οι υφυπουργοί Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τσιτάχ διατηρημένα σαν μούμιες μέσα σε σπηλιές της Αραβικής Χερσονήσου
- Αιμορραγεί η αγορά της Θεσσαλονίκης: Μείωση τζίρου κατέγραψε το 77% των καταστημάτων στις γιορτές
- Νέο αεροπορικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Συνετρίβη ιδιωτικό τζετ στο Μέιν – Επτά νεκροί και ένας τραυματίας, vid
- Αμμοθύελλα στη Ρόδο! Τεράστιες ποσότητες άμμου μεταφέρθηκαν από την παραλία στην περιμετρική οδό, vid
- Βρετανός εφηύρε βρώσιμο κουτάλι που λανσάρισε αλυσίδα καφέ και έχει μόνο 30 θερμίδες, vid
- Πώς έχει παραδώσει η Ευρώπη την ελευθερία της, σύμφωνα με την Ζαχάροβα
- Διακοπή κυκλοφορίας σε Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική λόγω έντονης βροχόπτωσης









