Στην εκδήλωση παρέστη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς, ο οποίος τόνισε: «Χαίρομαι που ο ΑΔΜΗΕ αλλάζει, δεν μένει στάσιμος. Το νέο λογότυπο, τα χρώματα και η κινητικότητά του είναι σημαντικά στοιχεία αυτής της εταιρικής μετεξέλιξης που απορρέει από την εξωστρέφεια, απαραίτητο κομμάτι του ρόλου του ΑΔΜΗΕ, απαραίτητο κομμάτι της ενεργειακής ασφάλειας του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο και CEO, Μάνο Μανουσάκη, τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό».
Ο κ. Μανουσάκης, δήλωσε σχετικά: «Από τη σύστασή του το 2012, ο ΑΔΜΗΕ διασφαλίζει την αξιόπιστη ηλεκτροδότηση της χώρας μέσω του Συστήματος Μεταφοράς. Την τελευταία τριετία, μετά την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή State Grid Corporation of China, ο Διαχειριστής κατάρτισε ένα φιλόδοξο 10ετές σχέδιο διασυνδέσεων με όραμα όλα σχεδόν τα ελληνικά νησιά να ενταχθούν στο ΕΣΜΗΕ έως το 2030. Στα τρία αυτά χρόνια, ο ΑΔΜΗΕ κατόρθωσε να επιταχύνει όλα τα έργα του και ταυτόχρονα να μετασχηματιστεί σε μια σύγχρονη εταιρεία με ευέλικτη δομή και αποδοτικές διαδικασίες και ταυτόχρονα να ενισχύσει σημαντικά την οικονομική του θέση αποδίδοντας αξία στους μετόχους του. Με τη σύσταση της Αριάδνη Interconnection το 2018 και της Grid Telecom το 2019, ο ΑΔΜΗΕ μετασχηματίστηκε σε Όμιλο Εταιρειών, δημιουργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.
Με την ανανέωση του εταιρικού μας σήματος, θέλουμε να αποτυπώσουμε αυτή ακριβώς τη μετάβαση σε μια νέα εποχή -σε μια εποχή όπου η ηλεκτροδότηση γίνεται πιο καθαρή, πιο αποδοτική και ακόμη πιο αξιόπιστη για όλους. Με το σύνθημα “διασυνδέουμε το αύριο” ο ΑΔΜΗΕ, αντλώντας δύναμη από το παρελθόν, στρέφεται στο μέλλον, διερευνώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης στον δρόμο προς την απολιγνιτοποίηση και την πράσινη μετάβαση».
Η νέα Εταιρική Ταυτότητα του Διαχειριστή περιλαμβάνει νέο λογότυπο και νέο ιστότοπο (www.admie.gr).
(ΦΩΤΟ:Screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έξαλλοι οι θαυμαστές του Stranger Things! “Κράσαρε” το Netflix στο τελευταίο επεισόδιο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Με λόγια του αρχαίου λυρικού ποιητή Σιμωνίδη του Κείου οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί! Σοκαριστικός ο απολογισμός του χτυπήματος εναντίον της Χερσώνας
- Μ. Θεμιστοκλέους: “Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε στον COVID”
- Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκατό αντικείμενα αποκτούν φωνή και αφηγούνται το παρελθόν
- Το τρυφερό φιλί του Κώστα Καραμανλή στη Νατάσα Παζαΐτη και οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- ΥΠΠΟ: Νέο δίκτυο διαδρομών περιήγησης για επισκέπτες και ΑμεΑ στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης
- ΗΠΑ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι βύθισε τρία πλοία που μετέφεραν ναρκωτικά
- Χερσώνα: Ξεχειλίζει η οργή στην Ρωσία για το πρωτοχρονιάτικο έγκλημα
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μακρόν: «Πρέπει να προστατέψουμε την ανεξαρτησία και τις ελευθερίες μας»









