• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Ν.Τόσκας 24ώρες πριν τις φονικές πυρκαγιές: «Σε αντίθεση με προηγούμενες κυβερνήσεις είμαστε σε ετοιμότητα»

Ν.Τόσκας 24ώρες πριν τις φονικές πυρκαγιές: «Σε αντίθεση με προηγούμενες κυβερνήσεις είμαστε σε ετοιμότητα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας 24ώρες πριν τις φονικές πυρκαγιές δήλωνε στη Βουλή πως η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού σώματος.

 

Μόλις 24 ώρες πριν την φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 84 νεκρούς έως τώρα, τους δεκάδες αγνοούμενους και τους σχεδόν 200 τραυματίες ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας διαβεβαίωνε την Βουλή των Ελλήνων για την «πληρότητα και αποτελεσματικότητα» του Πυροσβεστικού Σώματος “προς όφελος της ασφάλειας και της προστασίας του ελληνικού λαού”!

Απαντώντας στις 22 Ιουλίου σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο κ. Τόσκας σημείωνε ότι «καθίσταται γνωστό ότι το σύνολο των μισθωμένων ελικοπτέρων(βαρέως και μεσαίου τύπου) έχουν ήδη κατανεμηθεί και βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, λειτουργώντας επιπρόσθετα στα ιδιόκτητα ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος, τα οποία ομοίως βρίσκονται σε πλήρη διαθεσιμότητα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με απόλυτο τρόπο ανέφερε ότι «η παρούσα κυβέρνηση, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα και διεξόδους, προκειμένου να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και να εξασφαλισθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα και αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος προς όφελος της ασφάλειας και της προστασίας του ελληνικού λαού και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu