Μίλησαν για «χασάπη της Μαριούπολης» μπροστά στον Αυγερινό – Δείτε πως αντέδρασε, vid

«Οι Ρώσοι έχουν άλλη άποψη».

Για την υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ Wagner και Πούτιν κλήθηκε να μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο Έλληνας δημοσιογράφος με έδρα τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός.

Όταν όμως ο ίδιος αναφέρθηκε στον πρώην Υφυπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Στρατηγό Μιχαήλ Μιζίντσεφ, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων παρενέβη διακόπτοντάς τον.

Φρόντισε να ακουστεί ότι ο Αυγερινός αναφέρεται στον «χασάπη της Μαριούπολης», έναν «τίτλο» που έχουν αυθαίρετα αποδώσει τα δυτικά μέσα (και μόνο!!!) στον Μιχαήλ Μιζίντσεφ, χρεώνοντάς τον τους θανάτους αμάχων.

Τότε ήταν που ο Έλληνας ανταποκριτής στη Ρωσία δεν άφησε τον ισχυρισμό αυτό να «πέσει κάτω», ξεκαθαρίζοντας πως «αυτή δεν είναι η άποψη της Ρωσίας».

Όταν ο παρουσιαστής του ανταπάντησε ότι δήθεν αυτό «το λέει η διεθνής κοινότητα!!!», εκείνος πρόσθεσε ότι αυτό το λένε μόνο τα δυτικά μέσα.

«Οι Ρώσοι είναι φανερό ότι έχουν άλλη άποψη φια το ποιός προκάλεσε τα θύματα της Μαριούπολης. Το λένε και οι ίδιοι οι κάτοικοι της Μαριούπολης, ότι δέχονταν πυρά από την ουκρανική πλευρά».

Δείτε στη συνέχεια τι δήλωσε για την -δυτική κατανάλωση- “κόντρα” της Wagner με το Κρεμλίνο:

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί