• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Μέλος των οργανωμένων Καλαμάτας καταγγέλλει: «Ο Κωνσταντινέας το ξεκίνησε – Ειρωνεύτηκε όταν άκουσε το ‘η Μακεδονία είναι ελληνική’»

Μέλος των οργανωμένων Καλαμάτας καταγγέλλει: «Ο Κωνσταντινέας το ξεκίνησε – Ειρωνεύτηκε όταν άκουσε το ‘η Μακεδονία είναι ελληνική’»

Το θέμα με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κάνει από χθες το γύρο των εγχώριων ΜΜΕ.

Μέλος των «Bulldogs», των οργανωμένων οπαδών της τοπικής ομάδας της Καλαμάτας δήλωσε στην κάμερα πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας ήταν εκείνος που ξεκίνησε την αψιμαχία με μερίδα οπαδών.

Δείτε τι αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Την ώρα που τελείωσε το ποδόσφαιρο, περνούσε ο κ.Κωνσταντινέας από εκεί και ένα παιδί του φώναξε: Η Μακεδονία είναι ελληνική. Και κοίταξε ειρωνικά και γέλαγε. Και του λέει ένα παιδί: Άι γ… ρε, τι γελάς έτσι; Και σταμάτησε ο κ.Κωνσταντινέας για να ζητήσει το λόγο με τσαμπουκά και ένα παιδι τραβούσε βίντεο και του βούτηξε το κινητό.

Στο μεταξύ του έλεγε το παιδί να του δώσει το τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν του το έδινε, τον έσπρωχνε με γροθιές ο κ.Κωνσταντινέας και διαμάχη στη διαμάχη έγινε όλη η φασαρία. Και τα παιδιά που είναι μέσα κρατούμενοι, ούτε καν έχουν αναμειχτεί στα χέρια.

Μόνο λογομαχία. Ή δύο ή τρία άτομα πρέπει να ήταν. Εμείς μπήκαμε να τους χωρίσουμε για να μην υπάρχουν θέματα με το σύλλογο, αλλά και την ομάδα. Και μόλις ηρέμησαν τα πράγματα ο κ.Κωνσταντινέας πήρε την αστυνομία και είπε ότι του την πέσαμε. Ουτε καν, εμείς οι φίλαθλοι μιλάγαμε μαζί του, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα

Εμείς σαν φίλαθλοι καταδικάζουμε το συμβάν».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu