«Με μαχαίρωσε για ένα κοντοσούβλι»!! Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, vid

Με μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο μάγειρας.


Έχουν περάσει λίγες ώρες από την επίθεση με μαχαίρι στο ουζερί που εργαζόταν και ο 65χρονος που αναρρώνει και περιγράφει στο Mega για πρώτη φορά τα όσα έζησε.

Όταν ένας από τους πελάτες σηκώθηκε από το τραπέζι του κι αφού όπως λέει άρχισε να τον βρίζει, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Αιτία για την επίθεση που τον έστειλε στο χειρουργείο, ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι. Ο δράστης σηκώθηκε κάποια στιγμή έξαλλος από τη θέση του κ άρχισε να ζητάει εξηγήσεις από τον μάγειρα. Τα επόμενα δευτερόλεπτα εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού.

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ‘’θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ‘’το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω’’. Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ‘’Μην μου λες ψέματα’’».

Ο άτυχος μάγειρας δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον δράστη. Κανείς εκείνη τη στιγμή δεν μπήκε στη μέση για να τον βοηθήσει.

«Μου λέει ‘’είχαν παλιό, δεν είναι σημερινό’’. ‘’Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό’’ είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ‘’κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι».

Αρχικά, όπως λέει, ο κατά τα άλλα πελάτης, του επιτέθηκε με ένα πιρούνι. Αμέσως μετά όμως πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά.

«Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά».

megatv – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί