Με κονκάρδα για τα Τέμπη «ήταν έγκλημα» θα παρελάσουν μαθητές στη Λάρισα

Οι μαθητές που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Λάρισας σκοπεύουν να στείλουν το μήνυμά τους στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Δημιούργησαν μια κονκάρδα που θα φορέσουν κατά τη διάρκεια της παρέλασης, όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία του δυστυχήματος, καθώς και η φράση «ήταν έγκλημα», σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Επίσης στην κονκάρδα υπάρχει και η φράση «στον δρόμο του αγώνα νικητής είναι η ζωή».

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο 17χρονος μαθητής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Βασίλης Κολτσίδας, εξήγησε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «ως ένδειξη πένθους και όχι για να βανδαλίσουμε την παρέλαση».

Πρόσθεσε δε, πως είναι προαιρετικό, αλλά και πως «θα το φορέσουμε γιατί δε μπορούμε να παραβλέψουμε ένα τόσο σημαντικό έγκλημα επειδή είναι παρέλαση».

Αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία της Λάρισας, εξήγησε ότι «τα παιδιά έχουν καταλάβει από μόνα τους ότι δε φταίει μόνο ο σταθμάρχης. Ζούμε σε μία κοινωνία όπου η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και ο ανθρώπινος παράγοντας θα έχει μηδενιστεί. Τα παιδιά χρησιμοποιούν το τρένο και βλέπουν τα προβλήματα… Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ότι το παραμύθι που προσπαθούν να μας πουλήσουν και έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύουν ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης δεν ισχύει. Οι μαθητές δεν τρώμε κουτόχορτο, φταίνε διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

(Από onlarissa – φωτο αρχείου:eurokinissi)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί