• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μάτι: Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο – Οι φωτογραφίες που γεννούν ελπίδα

Μάτι: Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο – Οι φωτογραφίες που γεννούν ελπίδα

Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος και η γιαγιά του βρίσκονταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι, το απόγευμα της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική. Από τότε, τα ίχνη τους έχουν χαθεί. Τώρα όμως, μερικές φωτογραφίες γεννούν ελπίδες στους δικούς του ανθρώπους.

 

Ο πατέρας του 13χρονου αγοριού αναγνώρισε τον γιο του σε φωτογραφίες που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο χρήστης Νίκος Καλογερίκος. Ο κ. Αλεξόπουλος αναγνώρισε το 13χρονο αγόρι και τη γιαγιά του στις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Το απόγευμα της «μαύρης» Δευτέρας, ο 13χρονος Δημήτρης ήταν στην παραλία στο Μάτι με τη γιαγιά του, τον παππού του και τον θείο του. Όλοι τους μπήκαν στο αυτοκίνητο του τελευταίου για να μετακινηθούν προς τη θάλασσα και να σωθούν.
Ο κ. Αλεξόπουλος ενημερώθηκε από αυτόπτες μάρτυρες πως ο 13χρονος Δημήτρης και η γιαγιά του περίμεναν στην παραλία αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

 

Η έκκληση του πατέρα

Από την πρώτη στιγμή, ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος, έχει ανεβάσει στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του 13χρονου Δημήτρη.

Τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα:

«Αναστάσιος Αλεξόπουλος
Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.
Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος
Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.
(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)
Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798».