• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μάρτυρας για τον θάνατο Βαλυράκη: «Σήκω και φύγε κω@#γ€ρ€», του είπαν πριν τον χτυπήσουν – BINTEO

Μάρτυρας για τον θάνατο Βαλυράκη: «Σήκω και φύγε κω@#γ€ρ€», του είπαν πριν τον χτυπήσουν – BINTEO

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, μετά την χθεσινή εκπομπή «Φως Στο Τούνελ» της Αγγελική Νικολούλη.

Εκεί λοιπόν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος λέει πως είδε τι πραγματικά συνέβη στο νησάκι απέναντι από την Ερέτρια, μιλώντας μάλιστα για δολοφονική επίθεση.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια, καθώς έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Ο ίδιος βρισκόταν στο Νησί των Ονείρων και είδε ένα επαγγελματικό αλιευτικό να πλησιάζει το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη.

H συγκλονιστική μαρτυρία
«Ο Βαλυράκης πήγαινε εκείνη την ώρα για ψάρεμα, ενώ το αλιευτικό ερχότανε. Λογομαχήσανε. Έγινε έντονος διάλογος μεταξύ τους: “Σήκω και φύγε κω**γερε”, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε», ανέφερε σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόταν περίπου εκατόν πενήντα μέτρα μακριά από το σημείο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό και όπως είπε, αναγνώρισε τους δράστες.

«Η κίνηση είναι δολοφονική. Είναι δολοφονία», τόνισε.

«Είχαν χτυπήσει στο παρελθόν κι έναν άλλο ψαρά με ξύλινο τελάρο στο κεφάλι γιατί είχε βάλει παραγάδια», πρόσθεσε. Αποκάλυψε ακόμα πως τον φούρναρη που είναι επίσης μάρτυρας της επίθεσης, απείλησαν ότι θα τον καταστρέψουν οικονομικά.

Ο μάρτυρας ανέφερε στο «Τούνελ» πως είναι διατεθειμένος να καταθέσει στις Αρχές, αλλά όχι στο Λιμενικό της περιοχής.

(gazzetta)