• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μακάβρια υπόθεση στη Σύρο: Βρισκόταν τρεις βδομάδες νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Μακάβρια υπόθεση στη Σύρο: Βρισκόταν τρεις βδομάδες νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν αστυνομικοί στην Ερμούπολη.


Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 2 Απριλίου, βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του έναν ηλικιωμένο άνδρα (άνω των 80 ετών), οποίος διέμενε μόνος του, χωρίς άλλους συγγενείς.

Η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, κάτι που αποδεικνύει δεν είχε χάσει τη ζωή του τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ήταν νεκρός για τουλάχιστον τρείς εβδομάδες.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά από έρευνα του ”Βοήθεια στο σπίτι” και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Άνδρες της αστυνομίας μπήκαν σήμερα το βράδυ στην οικεία του, στη περιοχή ‘’ΠΛΑΚΕΣ’’ του Βροντάδου και αντίκρισαν τον ηλικιωμένο άνδρα νεκρό.

Τα ακριβή αιτία θανάτου παραμένουν άγνωστα, ωστόσο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί.

Είναι σημαντικό στις ημέρες μας, μέσα απ αυτές τις συνθήκες να κατανοούμε και να έχουμε περισσότερο στο μυαλό μας τους δικούς μας ηλικιωμένους, αλλά και τους ηλικιωμένους της διπλανής πόρτας. Αξίζει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, μπορεί μια καλησπέρα, να σώσει μια ζωή.

(cyclades24 – φωτο:eurokinissi)